Males Danut Fotograf- photo- Oana & Marius Nunta Fetesti

Oana & Marius Nunta Fetesti

Oana & Marius Nunta Fetesti

O poveste frumosa a inceput, este o sambata cu o vremea insorita de vara. Astazi m-am reintalnit cu Oana si Marius, am avut parte de ocazia de a ne cunoaste la cununia civila. Petrecerea a inceput la Marius acasa, cand am ajuns am gasit muzica si veselie. Pe chipul parintilor lui Marius se vedea bucuria si emotia momentului.

Cununia religiosa a avut loc Catedrala din Fetesti, atmosfera din catedrala era calda si induiosatoare. Clipele din timpul cunuiei au fost indrumate de preotii care oficializau cununia.

Cei doi tinerii se priveau adanc in ochii si i-si sopteau cuvinte de dragoste. La iesirea din catedrala au fost binecuvantati si felicitati de catre parinti, nasi cat si de invitatii care au fost martori la acest eveniment asteptat.

Petrecerea a continuat la localul Restaurant Stimex Fetesti. Euforia unei atmosfere magice  este pe cale sa inceapa, luminile s-au stins, a inceput  primul dans al seri, Oana si Marius emotionati dar cu mult curaj cat si incredere au deschis  primul dans in calitate de sot si sotie, care a iesit deosebit.

Lasam ca fotografiile din acest album sa vorbeasca despre aceasta poveste a lui Oana & Marius, al vostru fotograf Males Danut..

Oana & Marius Nunta Fetesti

Oana & Marius Nunta Fetesti

Photography
Oana & Marius
error: Continut protejat !