Botez Matei | Fotograf Nunta Braila

Botez Matei | Fotograf Nunta Braila

Botez Matei | Fotograf Nunta Braila

    Cele mai frumoase lucruri in viata este sa ai o familie, un copil iar daca vine si al doilea este o binecuvantare. Asa incepe povestea botezului de astazi un eveniment plina de emotie, alaturi de familia Petre. Botezul celui de al doilea copil pe nume Matei. Era o zi de august insorita, parintii micutului sunt in euforia pregatiri pentru petrecera ce va urma. Totul a inceput in noua casa a familiei Petre, unde toata familia este pregatita in straie traditionale romanesti si chiar hainutele micutului Matei era in tema traditionala.

  Traditia botezului incepe odata cu imbracarea micutului bebelus, am ajuns la biserica din comuna Ciocile din judetul  Braila. In biserica familia lui Matei era vesela si nerabdatoare sa inceapa slujba botezului. Botezul a fost facut in acelasi cazan in care a fost botezat si fratele mai mare si parintii, spre sfarsitul slujbei de increstinare au avut parte de o surpriza Corul Griusor din Ciocile, i-au incantat cu repertoriul lor, mama micutului Matei era foarte emotionata. Am ajuns acasa, unde sa facut traditia locului unde nasa a dat pruncul increstinat mamei lui Matei ,,mi-ai dat un pagan, ti-am adus un crestin”. La local parintii au fost felicitati de catre invitati, petrecerea a continuat prin dans si veselie.  In timpul petreceri , micutul Matei a fost binecuvantat de  Zana Ursitoare Iulia.

              Atmosfera a fost de poveste, veselia copiilor a animat evenimentul, las ca fotografiile sa va spuna povestea lor, fotograf Males Danut..

Botez Matei | Fotograf Nunta Braila

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

    Photography
    Botez Matei | Fotograf Nunta Braila
    error: Continut protejat !