Despre Males Danut

Salut! Numele meu este Danut.

Povestea fotografului din mine a inceput acum 20 de ani, cand mi-am cumparat primul aparat de fotografiat, un aparat rusesc SMENA cu film, iar dupa o perioada de timp, in care l-am folosit intens m-am ales cu un hobby: fotografia!

Acum 13 ani, odata cu nasterea copilului meu a aparut dorinta de a imortaliza pe foto si video toate evenimentele copilariei lui. Ca atare am inceput sa achizitionez aparate foto/video din ce in ce mai performante, astfel incat parcursul copilariei lui sa fie redat la o calitate inalta, care sa se pastreze peste timp. Astfel am facut trecerea incet incet,de la fotograf amator catre profesionism in captare/prelucrare/redare imagine foto si video.

Dupa sute de ore cu aparatul foto in mana, dupa alte sute de ore in fata monitorului, lucrand cu programe de prelucrare imagine din ce in ce mai performante si mai noi, dupa multe carti si articole citite in domeniu pot spune ca am atins nivelul de fotograf!

Dar nu ma opresc aici! Prin tot ceea ce fac caut sa ma perfectionez continuu. Sa tin pasul cu noul, tehnologia si cu cerintele clientilor mei.

Ceea ce ma recomanda in fata unui client este fotografia! Fotografia de nunta, de botez, instantanee, peisaje, trash the dress, petreceri sau serbari. Astfel, prin fotografia de o calitate exceptionala imi promovez munca reusind sa-mi imbogatesc constant portofoliul.

O mireasa ce-si rasfoieste pentru prima oara albumul foto facut de mine, ce-i reda fidel fericirea si emotia momentului…cu siguranta ma va recomanda mai departe si prietenelor ei… viitoarele mirese!

Al vostru fotograf,

MALES DANUT

Despre Males Danut

Despre Males Danut

   PROMOVAT PE:

Cateva din lucrarile noastre

Cele mai noi proiecte

Ce ne transmit fostii nostri clienti

Testimoniale

Va multumim pentru serviciile calitative si pentru experienta avuta alaturi de voi !
Elena & Mihai
Nunta
O experienta unica alaturi de echipa voastra ! Va multumim pentru fotografiile minunate ! Mult SUCCES !
Iulia & Costin
Trash The Dress
Recomandam cu placere serviciile Foto Video pentru orice nunta sau eveniment din viata dumneavoastra.
Rodica & Sorin
Nunta
O experienta unica, fotografiile pe care le-am primit sunt extraordinare ! Va multumim mult !
Mirela & Ionut
Logodna
error: Continut protejat !