Marinela și Mihai – Nunta La Amethyst Events Amara

Marinela și Mihai – Nunta la Amethyst Events Amara

 

Unirea a doua destine este întotdeauna un prilej de bucurie in care dragostea schimba totul. Sâmburele fericirii încolțește prin dorința de a întemeia o familie de aceasta data vom vorbi despre mirii noștri Marinela si Mihai.

Ziua nuntii a fost una plina de emoție, însă energia si magia acestui eveniment a fost simțita de la bun început. Acasă la mireasa am avut parte de o atmosfera calda si plina de trăiri profunde care in special au fost resimțite de către părinții miresei. Cununia religioasa atât si starea civila a avut loc in Grivița.

Am surprins multe momente inedite iar armonia celor doi a fost cu adevărat resimțita in întreaga biserica. O surpriza plăcută a fost numărul preoților care au participat la aceasta slujba speciala, care au dus la crearea unei atmosfere de basm. Localul a fost Amethyst Events Amara, iar seara a fost deschisa cu un dans magnific si senzațional din partea mirilor, Marinela si Mihai va doresc casa de piatra!

Mulțumesc ca m-ați ales sa fiu martorul nunții voastre, ca ați avut încredere in mine și echipa mea și, mai ales, ca aveți încredere in iubirea voastră!

Marinela și Mihai – Nunta La Amethyst Events Amara

Marinela și Mihai – Nunta La Amethyst Events Amara

error: Continut protejat !