Fotograf profesionist Ialomita

Fotograf profesionist Ialomita

Cine Sunt Eu?
Numele meu este Males Danut si sunt fotograf de nunta, cat si de botez, find la curent cu noile tendite in fotografie si echipament.
Sunt deschis la orice sugestie, am capacitatea de adaptabilitate, in fuctie de cerintele, preferintele, dorintele participantilor, sunt comunicativ, energic, prietenos si profesionist.
De Ce Am Ales Sa Abordez Fotografia De Nunta
Se stie ca prin Cununie, prin Sfanta Taina cei doi miri primesc harul lui Dumnezeu ce le sfinteste unirea, de aceea sunt atent la toate detaliile: mireasa si mirele, de mama, de tata, respectiv nasa si nasul mirilor. Sunt comunicativ, energic, prietenos si profesionist.
De ce am ales sa abordez fotografia de botez ?
Dupa cum stim, botezul reprezinta iertarea pacatului stramosesc, deci o renastere, o viata curata si sfitenie .
Botezul are trei sectiuni: acasa, la biserica si la restaurant, fiecare sectiune avand un specific aparte, chiar daca bebelusul nu constientizeaza, amintirile imortalizate ii vor aduce, cu sigurata, zabetul pe buze peste ani.
Copilul are importanta primordiala, el reprezentand viata, lumina, viitorul, implinirea unei familii, de aceea el va fi focalizat permanent.

Fotograf profesionist Ialomita

De Ce Sa Ma Alegeti Pe Mine?
-Datorita profesionalismului, ingeniozitatii, adaptabilitatii, abilitatilor de comunicare, sunt fotograful apt sa imortalizeze cele mai frumose si inedite fotografii.
-Imi plac oamenii, imi plac chipurile lor si mai ales imi place sa-i ajut sa retraiasca clipele minunate din viata lor prin fotografiile mele.